Nemzeti Táncszínház

Kedves VASAS tagok!

A Nemzeti Táncszínház 2018. novemberi-decemberi előadásaira invitálom Önöket!

Kiemelt havi ajánlatunkról alább olvashat, a letölthető melléklet bővebben tartalmazza a további lehetőségeket.

Jegyek igényelhetők a kiválasztott előadás napjának megjelölésével a brezovszki.valeria@tancszinhaz.hu e-mail címen.

Megrendelését e-mailben véglegesítjük.

 

KIEMELT AJÁNLATUNK 20% kedvezménnyel

 

GYŐRI BALETT
Black to Say Silence - Sötét, csönd

Az I. világháború befejezésének 100 éves évfordulója alkalmából Az ember törékeny lény, képes elveszni az ismeretlenben és jelentéktelenné válni. Olyanná, mint csepp a tengerben. Boldogságát megtöri a hatalomvágy, az uralkodásért mindent feláldoz, csakhogy erősnek érezhesse magát. Az érzékelésünk eltorzul, nem látunk a sötétségtől, nem hallunk a csendtől. Ami számunkra fontos volt, hogy újra és újra átéljük, még akkor is, ha nem akarunk emlékezni. Megpróbáljuk legyőzni a pusztító szenvedést, megnyitjuk magunkat a remény felé, így talán építhetünk egy jobb világot.

Zene: Fernando Lázaro
Koreográfus: Angel Rodriguez

Időtartam: 80 perc szünettel

Árkategóriák: 2300-3900-4900 Ft -20% partneri kedvezmény https://www.youtube.com/watch?time_continue=197&v=pSnQ86G9TIM

 
 

MISKOLCI BALETT
Casablanca

A Miskolci Balett minden évadban műsorra tűz egy olyan produkciót, amely a közönség számára ismert történetet dolgoz fel. A negyedik évében járó társulat most a filmtörténet talán legnagyobb alkotását, a Casablancát viszi színpadra. Kozma Attila koreográfus-rendező szerint ez az előadás képes arra, hogy valóban minden korosztályt megszólítson.

A cinikus Rick kocsmája a szélhámosok, szerencsejátékosok és a vízumra várók találkahelye. Ide érkezik a cseh Viktor László feleségével, Ilsával – nekik is vízumra van szükségük. Rick felismeri Ilsában a régi párizsi szerelmét, és viszont. Míg Ilsa elmerülten nézi Ricket a kávéházban, az As Time Goes By dallama visszaröpíti őket egy nyugodtabb életbe, melyet még nem mérgezett meg a háború. Cselekményében finom egyensúlyt tartva ötvöződik a szerelmi és a politikai szál.

Miskolci Balett egyedülálló módon, a tánc nyelvén fogalmazza újra ezt az erős érzelmekkel és nosztalgiával teli szerelmi háromszög-történetet.


Időtartam: 80 perc szünettel

Árkategóriák: 2200-3200-3800 Ft -20% partneri kedvezmény

https://www.youtube.com/watch?v=1zF8Wh_Dk0M

 

Ajánlatainkról bővebben itt olvashat!

Tartsanak velünk!

Üdvözlettel,

BREZOVSZKI VALÉRIA
értékesítési munkatárs
mobil: +36 30 815 3582

1536 Budapest, Pf. 284

www.tancszinhaz.hu

 

 

bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP