Fővárosi Nagycirkusz

 

Kedves Cirkuszbarátok!

A SZTYEPPE ILLATA
MÚLT ÉS JELEN TALÁLKOZÁSA A FÖVÁROSI NAGYCIRKUSZBAN

A Fővárosi Nagycirkusz: A sztyeppe illata című műsora a keleti sztyeppék egzotikus világába kalauzolja nézőit.
A mondákkal, autentikus zenékkel és történelmi hagyományokkal átitatott előadás április 5-től látható.
A műsorban vágtázó lovak, hajlékony és vakmerő artisták és még megannyi csoda vár!

A vadregényes keleti sztyeppék mondákkal és gazdag történelmi hagyományokkal átitatott, egzotikus világába kalauzol a Fovárosi Nagycirkusz új, április 5-töI Iátható A sztyeppe illata címù müsora. Türkmén, üzbég, mongol, kazah, magyar és ukrán artistamûvészek elevenítik fel kulturális gyökereiket a cirkuszmûvészet seg ítségével. A mûsorban autentikus zenére vágtázó lovak, hajlékony és vakmerõ artisták és megannyi csoda vár.

A Fõvárosi Nagycirkusz új elõadása hidat képez a magyarok és más népek kultúrája között, a cirkusz- és a társmûvészetek sokszínû eszköztárát felvonultatvaismét egy izgalmas kalandra invitálja a közönséget, amelyben a Közép-ázsiai népek gazdag kulturális örökségét mutatja be magyar kapcsolódásokat keresve Iátványos díszletekkel, kosztümökkel, autentikus zenével és lenyügözö artista produkciókkal.

 

Jegyrendelési útmutató:

A kedvezmény 2023. november 30-ig tartandó előadásainkra érvényes.
Kérem, minden adatot szíveskedjen hiánytalanul kitölteni! Kedvezményes jegyet csak a jegyrendelő nyomtatvány kitöltésével vásárolhat. A rendeléseket hétfőtől péntekig dolgozzuk fel, minden esetben visszaigazolást küldünk, a regisztrációt követően az e-mailben kapott foglalási sorszámmal a jegyek átvehetők a Fővárosi Nagycirkusz jegypénztáraiban.
Új rendelést aktuális hétvégére péntek 12:00 óráig lehet leadni, az ezt követően beérkező igényeket csak a következő héten tudjuk feldolgozni!
Az előadás hossza általában 150 perc, 15 perc szünettel.
A kedvezmény a Prémium, az I. és a II. kategóriára vonatkozik.
Gyermekjegy: 4-18 éves korig. 4 éves kor alatt nem kötelező a jegyvásárlás, amennyiben a gyermek ölben tud ülni az előadás ideje alatt.
Kérem, hogy foglalását az alábbi e-mail címre legyen kedves visszajuttatni: foglalas@circus.hu
Fizető eszközök: készpénz, bankkártya, Szép kártya, (fényképes igazolvány felmutatása szükséges), Edenred utalvány és kártya.


Szeretettel várjuk dolgozóikat és családtagjaikat előadásainkra, rendkívül kedvezményes árakon, 25% kedvezmény érvényesítési lehetőséggel.

 

KEDVEZMÉNYES ÁRAK

   FELNŐTT  NYUGDÍJAS  GYEREK
 PRÉMIUM kategória 4125 Ft 3095 Ft 2888 Ft
 I. kategória 3375 Ft 2531 Ft 2363 Ft
 II. kategória 2925 Ft 2194 Ft 2048 Ft

 

Szórólap letöltése

Jegyrendelő nyomtatvány letöltése

 

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal !

 

Szabó Bettina
értékesítési ügyintéző

Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft.
National Circus Arts Centre Nonprofit Ltd.
1146 Budapest, Állatkerti krt. 12/A - Hungary
www.fnc.hu

Telefon: 343-96-37
E-mail: szabo.betti@circus.hu

bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP