A pénztár

A Pénztár (VÖP) az önkéntesség, a függetlenség a kölcsönösség és a szolidaritás alapján jött létre, az Alapszabálya szerinti szolgáltatásokat biztosítja tagjai részére.

Ha tagja vagy a Vasasnak, JÁR NEKED!!! Semmibe sem kerül! Nem kell mást tenned, csak kitölteni a belépési nyilatkozatot eljuttatni a szakszervezeti bizalminak, titkárnak/elnöknek. A tagdíjat a szakszervezeti tagdíjad tartalmazza, plusz befizetésre nincs szükség! Az egységes tagdíj a tag mindenkori szakszervezeti tagdíjából 250,- Ft/hó.

 

vopkepVan beleszólásod! Az általad választott küldött képvisel Téged a Küldöttközgyűlésen (évente legalább egyszer ülésezik), ahol javaslatokat tehet a szolgáltatásainkkal és a működésünkkel kapcsolatosan, amit a küldöttek megvitatnak, majd szavazással megerősítenek, vagy elutasítanak.

Itt nincs profit, mint a biztosítóknál! A Pénztár nem haszon elven, hanem a szolidaritás elvén működik! Amit a tagok befizetnek, azt a szolgáltatásra jogosultaknak, jogos igényük alapján kifizetjük.

 

 

  ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

   A Pénztár adatvédelmi tájékoztatója (pdf)

 

  A VÖP testületi szervei

Küldöttközgyűlés: A Pénztár legfőbb szerve, mely a tagok összességéből, illetve a választott küldöttekből áll.

Ellenőrző Bizottság: A Pénztár általános ellenőrző szerve, mely az Igazgatótanácstól független, kizárólag a küldöttközgyűlésnek van alárendelve, létszáma 3 fő.

Igazgatótanács: A Pénztár ügyvezető szerve, létszáma 5 fő.

bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP