FRISSÍTVE - 10%-os kedvezményes vásárlás 2024-ben is a Praktiker valamennyi magyarországi áruházában a Vasas Szakszervezeti Szövetség tagjai részére

A MOD Számítástechnikai Kft. kiskereskedelmi szaküzlete és szervíze folyamatos kedvezményekkel várja a VASAS szakszervezet tagjait!

Szeretnénk bemutatni a Magyar Cetelem Bank kifejezetten a VASAS Szakszervezet tagjai számara kialakított, kedvezményes pénzügyi ajánlatait

Gyöngyösön is egyre több partnerünk várja különböző kedvezményekkel a VASAS szakszervezet tagjait. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

Debrecenben is egyre több partnerünk várja különböző kedvezményekkel a VASAS szakszervezet tagjait. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

A CIB Bank 2021-ben továbbra is különböző, magánszemélyekre vonatkozó partner kedvezményeket nyújt a VASAS szakszervezet tagjai számára.

Iktasson be programjába egy csodás fürdőzést a Kaposvári Virágfürdőben, a VASAS tagoknak most 10% kedvezménnyel!

A pécsi Famingo Cafe egész évben változatos finomságokkal és 10 %-os kedvezménnyel várja a VASAS Szakszervezet tagjait!
 

A Prémium CBD Shop Sopronban folyamatosan olyan termékek közül válogathatsz, amelyek a természet legjavát hozzák el Neked kedvezményes árakon!

A Dráva Hotel Thermal Resort Harkányban szeretettel és kedvezményes árakkal várja a VASAS Szakszervezet tagjait egy igazi kikapcsolódásra

A Vodafone 2023  febrártól is folyamatosan meglepetésekkel kedveskedik ügyfeleinek, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

A Bor-Ászok Civis Kft. a minőségi borai árából 11 % a kedvezményt biztosít a Vasas tagok részére a webshop áraihoz képest.
 

Nagykanizsán is több partnerünk várja különböző kedvezményekkel a VASAS szakszervezet tagjait. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

A debreceni EVO Autó Kft. egyes alkatrészek, kenőanyagok árából 30-40%, ad az Oerlikon Vasas tagjainak. a Kishegyesi út 87A alatti boltjában.

Szánjon rá néhány percet, és ismerje meg a tagkártyával kapcsolatos kedvezményeket, lehetőségeket                                           

Kedves VASAS tagság!  A Vasas Szakszervezeti Szövetség tagjai 15% kedvezményt kapnak a BETTO Kft. minden termékére! Látogassatok el az üzletbe!

2022. január 1-től a MASZSZ tagkártyák megújult elfogadóhelyekkel bővültek. A kedvezményekről bővebben olvashat információ a mellékelt ajánlatban. (Megjegyzés: A Harkányi Gyógyfürdő kedvezménye jelenleg nem elérhető!)

Gumi és futómű javítás, gumiabroncs kereskedelem. Kedvezményes szolgáltatások, ajánlatok a Vasas szakszervezeti tagok számára!

Legyél te is részese egy igazi fotózás élménynek!  Családi fotózás 10% kedvezménnyel a Vasas szakszervezet tagjainak részére!

A SIGNAL Biztosító  - VASAS szakszervezeti tagoknak és családtagjaiknak szóló, egyénileg köthető biztosítási ajánlatai.
 

A szakszervezeti tagkártya felmutatásával kedvezményesen vehetik igénybe, a FARKAS – FILTER Kft. kiváló szolgáltatásait, forgalmazott termékeit !

Gondoskodunk tagjaink hatékony jogi védelméről !  A Generali Kollektív csoportos jogvédelmi biztosítást a Vasas tagok védelme érdekében kötöttük.

Az UNIX 20% kedvezményt biztosít Szakszervezeti Szövetségünk tagjainak. Éljen Ön is a lehetőséggel, és keressen bennünket bizalommal!

A Minna Masszázs Stúdió Szegeden, szeretettel várja a Vasas tagjait, ahol minden 60 perces masszázs szolgáltatás árából 30%-os engedményt biztosítanak.

bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP