MOD Zrt

 

mod zrt gyor 260

Mod Zrt. - Szaküzlet és Szerviz

A MOD Számítástechnikai Kft. kiskereskedelmi üzlete ismerős lehet minden győri számára, hiszen több mint 25 éves működésünk alatt már számos helyen megtalálhattak minket, korábban a Corvin utcában, Kis-Duna Áruházban a Bartók Béla úton, Árkád mellett a Türr István utcában, a Vágóhíd utcában, most a Szent Imre út 88. szám alatt.

Mindig nagy hangsúlyt fektetünk az udvarias, szakértő kiszolgálásra. Értékesítőink szakmailag is naprakészek termékeinkből, így az informatika lakossági és kisvállalati szintjén szinte bármiben tudunk segíteni vásárlóinknak. Világszerte ismert márkákkal és gyártókkal dolgozunk együtt, így a kiszolgálás mellett a termékeink és a szolgáltatásaink is a legmagasabb minőséget képviselhetik.

Szaküzletünk mellett működik szervizünk, mely a legnevesebb gyártók (pl.: Dell, HP, Ricoh) partnereként dolgozik.

Idén szeptemberben partnerségi megállapodást kötöttünk a Vasas Szakszervezeti Szövetséggel, melynek keretében a szakszervezeti tagoknak az alábbi kedvezményeket biztosítjuk:

- 20% kedvezmény a Mod Zrt. üzletébe bevitt számítógép/notebook javításának díjából;

- 5% kedvezmény a Mod Zrt. üzletében vásárolt termékekre (kivétel az akciós termékek).

 

bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP