Szolgáltatások

szules

Szülési segély

Szülőnként és gyermekenként 40.000,- Ft, vagyis amennyiben mindkét szülő a Pénztár tagja, úgy mindkettőjüket megilleti a kifizetés, illetve ikerszülés esetén gyermekenként illeti meg a szülőket, egyidejű pénztártagság esetén külön-külön a segély.

A kifizetés feltétele: 2015. június 30. napját követően született gyermek esetében, hogy a pénztártag a gyermek születésekor legalább egy éves pénztári tagsággal rendelkezzen.

 

 

temetes

Temetési segély

 

A Pénztártag természetes halála esetén       85.000,- Ft

Temetési segélyre a pénztártag által megjelölt közeli hozzátartozó(k)  jogosult(ak). Amennyiben a pénztártag írásban nem rendelkezett a közeli hozzátartozó, kedvezményezett személyéről szolgáltatás nem nyújtható. 

 

A Pénztártag házastársa, élettársa halála esetén   45.000,- Ft


 

A Pénztártag kiskorú vagy nagykorú, de igazoltan ápolásra szoruló, tartósan beteg gyermekének halála esetén 40.000,- Ft

 

 

baleset

Baleseti segély

Ha a tag halálát baleset okozza, a segély összege 300.000,- Ft.
A balesetből adódó egészségkárosodás eseteit és a segély mértékét az Alapszabály részletesen tartalmazza.

 

 

korhaz

Kórházi segély

A kórházi ellátás idejére, amely munkabalesetből vagy úti üzemi balesetből, műtétből adódó ápolás, illetve műtét nélküli, 14 napot meghaladó ápolást igényel, 1700,- Ft/nap a segély összege, ami maximum 30 napra nyújtható

 

 

tores

Csonttörések utáni szolgáltatás

Egy csonttörés esetén 10.000,- Ft. A csonttörésekből adódó egyidejű halmozott csonttörés esetén, a fizetendő szolgáltatás összege egyszeri 15.000,- Ft.

 

 

60nap

60 napot meghaladó keresőképtelenség miatti egyszeri segély

A 60 napot meghaladó keresőképtelenség miatti egyszeri segély összege 20.000,- Ft. A szolgáltatás a pénztártag betegsége miatti, összefüggő 60 naptári napot meghaladó keresőképtelenség esetén nyújtható, egy pénztártagnak évente egy alkalommal, amennyiben e betegsége miatt más szolgáltatásban nem részesült.

bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP