FRISSÍTVE - 10%-os kedvezményes vásárlás 2024-ben is a Praktiker valamennyi magyarországi áruházában a Vasas Szakszervezeti Szövetség tagjai részére

A Bor-Ászok Civis Kft. a minőségi borai árából 11 % a kedvezményt biztosít a Vasas tagok részére a webshop áraihoz képest.
 

A Vodafone 2023  febrártól is folyamatosan meglepetésekkel kedveskedik ügyfeleinek, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

A debreceni EVO Autó Kft. egyes alkatrészek, kenőanyagok árából 30-40%, ad az Oerlikon Vasas tagjainak. a Kishegyesi út 87A alatti boltjában.

Szánjon rá néhány percet, és ismerje meg a tagkártyával kapcsolatos kedvezményeket, lehetőségeket                                           

A SIGNAL Biztosító  - VASAS szakszervezeti tagoknak és családtagjaiknak szóló, egyénileg köthető biztosítási ajánlatai.
 

2022. január 1-től a MASZSZ tagkártyák megújult elfogadóhelyekkel bővültek. A kedvezményekről bővebben olvashat információ a mellékelt ajánlatban. (Megjegyzés: A Harkányi Gyógyfürdő kedvezménye jelenleg nem elérhető!)

Gondoskodunk tagjaink hatékony jogi védelméről !  A Generali Kollektív csoportos jogvédelmi biztosítást a Vasas tagok védelme érdekében kötöttük.

A CIB Bank 2021-ben továbbra is különböző, magánszemélyekre vonatkozó partner kedvezményeket nyújt a VASAS szakszervezet tagjai számára.

A Minna Masszázs Stúdió Szegeden, szeretettel várja a Vasas tagjait, ahol minden 60 perces masszázs szolgáltatás árából 30%-os engedményt biztosítanak.

bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP