Generali jogvédelem

 

generali szolg

Gondoskodunk tagjaink hatékony jogi védelméről !

A Generali Kollektív csoportos jogvédelmi biztosítást a Vasas tagok védelme érdekében kötöttük. Ez a kifejezetten munkavállalóknak összeállított csomagtermék fedezetet nyújt mindazon kockázatokra, amelyek a munkavégzés során, azzal összefüggésben következhetnek be. A jogvédelmi biztosítás keretében a Generali felkészült ügyvédi hálózattal védi a munkavállalók érdekeit és amennyiben a jogi érdekeik védelme érdekében bírósági, hatósági eljárás indítása is szükséges, akkor fedezik a jogi eljárási költségeket is.  

 

Mire nyújt védelmet ez a biztosítás?

Munkaviszonyból eredő igények érvényesítésére (munkaügyi jogvitákra) a munkáltatóval szemben. Például: ha a biztosított munkabérét nem fizeti ki a munkáltatója, vagy ha a munkáltató jogellenesen megszüntette a biztosított munkaviszonyát, stb. 

 

Milyen jogvédelmi szolgáltatásokat nyújtunk?

1. Jelentős szakmai ismeretekkel rendelkező ügyvédet ajánlunk a tag jogi képviseletére
2. Fedezzük a jogi eljárások alábbi költségeit: 

  • Ügyvédi díj
  • Jogi eljárások költsége
  • Ellenérdekű fél költsége
  • Végrehajtási költségek
  • Felszámolási eljárás költsége
  • Útiköltség
  • Szakvélemények költsége
  • Fordítási költség, tolmács díja
  • Óvadék, biztosíték  

 

Hogyan kell eljárni baj esetén?

A Generali Biztosító és a Vasas Szakszervezeti Szövetség közötti kapcsolattartó a szakszervezet részéről Kovács Anikó (kovacs.aniko@vasasok.hu, vasasok@vasasok.hu), a Vasas munkatársa. Amennyiben szükség adódik a jogi képviseletre, úgy azt az alapszervezeti elnök/titkár felé kell jelezni. Ő (a szakszervezeti tagsági viszony igazolásával) eljuttatja azt a Vasas kapcsolattartójának, aki továbbítja a szolgáltatási igényt a Generali Biztosítónak. A biztosító az igény beérkezése után felkér egy ügyvédet az ügy továbbvitelére, aki a károsulttal veszi fel a kapcsolatot és innentől vele fog kommunikálni az ügy sikeres befejezéséig.  

Mit ad a Vasas tagjainak a jogvédelem? 

ESÉLYEGYENLŐSÉGET kockázatmentesen, felhasználva a nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédek szaktudását, tapasztalatát! 

Még egy fontos megjegyzés: ezzel a szerződéssel a tag jogai a munkajog területén biztosítottak, azonban életük fontos szereplői, a családjuk részére is szeretnénk segítséget nyújtani. A Generali Biztosító Zrt. munkatársa Koncz Gabriella felajánlása alapján a szakszervezeti tagok és családjuk, a Házörző Otthon biztosításból, a Kgfb biztosításból, és a Juris családi jogvédelmi biztosításból, mely 18 területre terjed ki, további extra kedvezményekhez juthatnak.

Amennyiben szeretnéd igénybe venni ezeket a kedvezményeket, vagy családod tekintetében további információkhoz kívánsz jutni, kérem, fordulj hozzánk bizalommal a következő elérhetőségeken, telefon: +36 30 346 9799, email: koncz.gabriella@generalimail.hu, vagy közvetlenül az alábbi weboldalon: https://www.generali.hu/partner/konczgabriella

 

A szórólap letölthető innen !

 

bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP