Eredményesen lezajlott a második Multiplikátor képzéssorozat a Dél-alföldi Régióban

 

2023. június 19-20. között került megrendezésre a Linamar-, Agrikon KAM-  és a Freudemberg  VASAS Alapszervezetek Multiplikátor képzéssorozatának záró fordulója. Az oktatás ötödik állomása rendhagyó módon két napon át zajlott. A képzéssorozatot a három alapszervezet 17 tisztségviselője teljesítette eredményesen. A szervezők és a résztvevők által közösen kitűzött célok között szerepelt az alapszervezeti struktúra, a kommunikáció továbbfejlesztése, és a taglétszám bővítése. A visszajelzések szerint a képzésen megszerzett tudás gyakorlati alkalmazása, továbbadása segíti és erősíti a hatékony, korszerű érdekvédelmi munkát. Fontos kiemelni, hogy a szakszervezeti munka emberi oldala is fókuszba került.

 

 

A résztvevő tisztségviselők jelezték, hogy két további témában szeretnének - hasonló képzési formában - új ismeretekre szert tenni, ennek szervezése folyamatban van.

Állandó előadók voltak: Klein Magdolna (TPI), Bódiné Rigó Dóra (VASAS-TPI), Kővári Edit (kommunikációs-külsős előadó), Bere Ferenc (VASAS).

A képzésen még egy vers is született Boros Tibor kollégánk tollából.

bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP