Liberty Dunaújváros alias Dunaferr hírek

A volt Dunaferrnél - ma Liberty Dunaújvárosnál - a helyzet sajnos nem javul. A kémények már nem füstölnek, sőt a bérek is késve érkeztek a bankszámlákra, a kialkudott plusz juttatások sem kerültek maradéktalanul átutalásra. Maradtak az ígéretek.
A helyi szervezetünkkel közösen minden követ megmozgatunk, hogy a helyzet javuljon.
Foglalkozik az üggyel az európai és a világszervezetünk is, a helyi kollégáink pedig a következő tájékoztatást adták ki nemrég tagjaiknak:
 
"Kedves Kollégák!
A Szövetségi Tanács döntésének megfelelően levélben tájékoztattuk Orbán Viktor Miniszterelnököt, Nagy Márton Nemzetgazdasági Minisztert, Dr. Czomba Sándorfoglalk oztatáspolitikáért felelős államtitkárt, Fábián Gergely iparpolitikáért és technológiáért felelős államtitkárt, valamint Bánki Erik Gazdasági Bizottság elnökét a Dunai Vasműben történtekkel kapcsolatban és személyes konzultációt kezdeményeztünk az érintettekkel.
Tájékoztatlak Benneteket, hogy Dr. Czomba Sándor 2024. július 18-án 13:00-kor fogad minket."
 
bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP