Fővárosi Nagycirkusz 2024

 

Kedves Cirkuszbarátok!

A Fővárosi Nagycirkusz 2024. október 19-től varázslatos ünnepi hangulatba öltözik, és műsorra tűzi Karácsonyi CsodaShow című előadását.

A Vincze Tünde rendezésében készült produkció a cirkuszművészet lebilincselő téli világába kalauzolja a közönséget, ahol megannyi csoda és megannyi varázslat tölti meg a manézst.

A szívekben lakozó tiszta varázslatot tanítja meg a Fővárosi Nagycirkusz új, karácsonyi műsora. S ahogy várjuk a karácsonyt, elkezd a porond fölött szállingózni a hó, hegedűszót hallasz és egy bot varázspálcává változik, hogy mindenből csodát varázsoljon, és te csak kapkodd a fejed, tapsolj és nevess! És jönnek egymás után a cirkuszi csodás alakok: karcsú és izmos artisták levegőben, földön és egymáson, köztük az új generáció ifjú hazai tehetségei, Szlavkovszki Zsolt, Kocsaslijszki Panna, Györe Nóra, Stepanian Anna és Molnár Gréta, a legjobb magyar gyorsöltöző házaspár, Richter Szebasztian és Eötvös Krisztina, egy ifjú mágus, Eötvös Christofer, Kenneth Huesca, a világsztár hasbeszélő, a Saabel-testvérek hófödte pusztákra elröpítő kutyás attrakciója, és két kínai csoport, a Jining Girls és a KungFu Boys Európában még nem látott elképesztő produkciói! Epikus nagyjelenetek és rengeteg humor! Szépség és varázslat!

Tartsanak velünk a Fővárosi Nagycirkusz elbűvölő karácsonyi kalandjára, ahol a csodák valósággá válnak!

Partnereink részére 25%-os kedvezményt nyújtunk az alább feltüntetett kategóriákra és időtartamra.

A kedvezmény a Prémium, I. és II. kategóriában vehető igénybe. A kedvezmény 2024. november 30-ig tartandó előadásainkra érvényes.

Műsorunk időpontjait és szabad helyeit megtekintheti a https://fnc.jegy.hu/ oldalon.

Jegyrendelési igényét leadhatja hétfőtől-péntekig a foglalas@circus.hu email címen.


Szeretettel várjuk dolgozóikat és családtagjaikat előadásainkra!

 

KEDVEZMÉNYES ÁRAK

   FELNŐTT  NYUGDÍJAS  GYEREK
 PRÉMIUM kategória 4950 Ft 3713 Ft 3465 Ft
 I. kategória 4050 Ft 3038 Ft 2835 Ft
 II. kategória 3510 Ft 2633 Ft 2457 Ft

 

Szórólap letöltése

Jegyrendelő nyomtatvány letöltése

 

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal !

 

Vizeli Brigitta
értékesítési ügyintéző

Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft.
National Circus Arts Centre Nonprofit Ltd.
1146 Budapest, Állatkerti krt. 12/A - Hungary
www.fnc.hu

Telefon: 343-96-37
E-mail: vizeli.brigitta@circus.hu

bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP