A szilvásváradi La Contessa Kastélyhotel (www.lacontessa.hu) eljuttatta hozzánk aktuális, kedvezményes ajánlatát tagjaink részére.

A Danubius Hotels-ENSANA új partenrünkként 2022-től kedvezményes ajánlatokkal várja a VASAS Szakszervezet tagjait igényes szállodáikban!

A nagyatádi Hotel Solar 2023-ban ismét változatos és izgalmas programokkal, akciókkal várja Önt és családját!

Kedves VASAS tagság! Örömmel invitálok mindenkit a budapesti partnerünk által kínált szálláshelyre, a XIII. kerületben, közel a belvároshoz.

Kedvezményes kikapcsolódási ajánlatok a Vasas Szakszezeti Szövetség tagjainak részére, most már Szlovákiában is.

Tagok számára 10 % kedvezmény az esztergomi Szalma Csárdában, mely a magyar csárdahagyományok és a tradícionális konyha képviselője

A Vasas Szakszervezeti Szövetség - teljes ellátást nyújtó - balatonalmádi üdülője, 2023. május 1-től szeptember 30-ig fogad vendégeket.

Abászalókon a Tisza-tónál a prtközelben, valamint Mezőkövesden a Zsóry fürdőn egy-egy magánnyaraló várja vendégeit egy kellemes pihenésre

2023-ban is legyen a nyaralás célpontja Magyarország csodás fővárosa, Budapest! A Benczúr Hotelben szeretettel várjuk vendégeinket!

A hajdúszoboszlói Média Panzió és Apartmanház továbbra is 20% kedvezményt biztosít honlapjukon feltüntetett áraiból a Vasas Szakszervezet tagjai részére.

Egy régi hagyományt éleszt újra a GreenWalks Budapest, megspékelve a budai hegyek, épületek izgalmas történeteivel.

bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP