Kedves VASAS tagság! Örömmel invitálok mindenkit Csokonya- visontára, legújabb partnerünk által felajánlott kikapcsolódási lehetőség helyszínére.

A természet és természetesség szállodája Bakonybélben csendes, gyönyörű környezetben várja Önöket egy felejthetetlen kikapcsolódásra

Abászalókon a Tisza-tónál a prtközelben, valamint Mezőkövesden a Zsóry fürdőn egy-egy magánnyaraló várja vendégeit egy kellemes pihenésre

A szilvásváradi La Contessa Kastélyhotel (www.lacontessa.hu) eljuttatta hozzánk aktuális, kedvezményes ajánlatát tagjaink részére.

A Gosztola Gyöngye Spa & Élményhotel 2018-ban is folyamatosan megújuló egyedi kedvezményekkel várja a VASAS szakszervezeti tagokat.

A hajdúszoboszlói Média Panzió és Apartmanház továbbra is 20% kedvezményt biztosít honlapjukon feltüntetett áraiból a Vasas Szakszervezet tagjai részére.

A Ganz Mérőgyár Kft Vasas Szakszervezetének - teljes ellátást nyújtó - balatonalmádi üdülője, május 1-től szeptember 30-ig fogad vendégeket.

bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP