Kohász-Öntész Szakmai Bizottság

kohaszA Vasas Szakszervezeti Szövetség szervezeti keretén belül, a szakmai összetartozás alapján megfogalmazódó közös munkavállalói érdekek képviseletét a kohászat és az öntészet területén, a Kohász-Öntész Szakmai Bizottság (KÖSZB) látja el.

A Szakmai Bizottság célja a tagok szakmai jellegű érdekképviselete, a KÖSZB-t alkotó szervezetek egységének erősítése az önállóság megtartása mellett, az öntevékenység, a demokratizmus és a szolidaritás érvényesítése.

A Szakmai Bizottságnak 34 munkahelyi alapszervezet a tagja, melyet 5 fős Intéző Bizottság képvisel. A képviselt munkavállaló létszám több, mit 8 ezer fő, a szervezettség pedig 41%-os.

A Kohász-Öntész Szakmai Bizottság a Munka törvénykönyvében és más vonatkozó jogszabályokban rögzített jogosultságoknak, illetve a Vasas Szakszervezeti Szövetség Alapszabályában rögzített elveknek megfelelően tevékenykedik.

 

Ügyvivő:
Kovács Anikó (Vasas Szakszervezeti Szövetség)
Telefon: +36 70-455-5701
E-mail: kovacs.aniko@vasasok.hu

bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP