A nőbizottság ülése

 

A hét elején tartotta idei utolsó ülését a Vasas Nőbizottsága, ahol a jelenlévők értékelték a bizottság 2018. évi munkáját, megbeszélték a MaSZSZ Nőképviseletében végzett tevékenységüket, kiértékelték "A munka és magánélet egyensúlya" című kérdőív eredményeit és ötleteltek karácsonyi közös akciók lehetőségéről. A tagok tájékoztatást adtak az egyes munkáltatóknál lévő bér-, foglalkoztatási helyzetről. A rendezvény vendége volt Spieglné Balogh Lívia a Vasas alelnöke is, aki beszámolt a képzési helyzetről, pályázatokról, folyó és tervezett feladatokról. A rendezvény zárásaként előkészítették akciójukat a nők elleni erőszak megszüntetésének világnapjára (november 25.) készülve. 

A hagyományoknak megfelelően, az ülést követően a Nőbizottság néhány tagja kilátogatott a Fiumei úti temetőbe, ahol elhelyezték a megemlékezés virágait Szabó Piroska és Koltói Anna sírjánál.

 

bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP