Fotó és szlogen pályázat - BMSZA

2017 novemberében minden Európai uniós ország miniszterelnöke, köztük hazánk miniszterelnöke is elfogadta a szociális jogok európai pillérét. A szociális jogok európai pillére további jogokat és hatékonyabb jogérvényesítést biztosít az EU polgárainak. Ez a húsz alapelv minden magyar állampolgárra is vonatkozik. A pillér 20 kulcsfontosságú elvet és jogot határoz meg a méltányos alapon és jól működő munkaerőpiacok és jóléti rendszerek alátámasztására. A szociális jogok európai pillérének teljes szövege és a kapcsolódó információk megtalálhatók itt.

Ehhez kapcsolódóan több magyarországi szakszervezet tájékoztató kampányt indított. Kövesd a kampány honlapját, vegyél részt a felhívásokban, akciókban, ismerd meg a jogaidat és terjeszd másoknak is! Első körben küldj nekünk egy klassz fotót és egy jópofa szlogent, amivel megnyerheted az értékes nyeremények egyikét, vagy akár a fődíjat. A pályázat nyílt, bárki részt vehet: iskolák, óvodák, bölcsődék, magánszemélyek. Beküldési határidő: 2019. április 30. A cél, hogy minél többen megismerjék a húsz szociális pillért. További kérdésekkel keressétek a Vasas Dél-dunántúli Regionális Képviseletének vezetőjét Benke Norbertet (benke.n@vasasok.hu).



bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP