25 éves a Somogy Megyei Vasas Nyugdíjas Alapszervezet

20181110 1oMegalakulásuk 25. évfordulója alkalmából ünnepi ülést tartottak a Somogy Megyei Vasas Nyugdíjas Alapszervezet tagjai. A vendégek között volt a város polgármestere Szita Károly is, aki ebből az alkalomból egy emlékplakettet készíttetett és adott át. Meghívottként jelen volt Hanfeldt István a Vasas Nyugdíjas Szervezet elnöke, Stikkel János a Somogy Megyei Nyugdíjas Szövetség elnöke, Svajda József a MASZSZ Somogy megyei képviselője, Battyányi Beáta civil- és roma referens, az önkormányzat részéről.

A Kaposvári Villamossági Gyár Kft. (KVGY) igazgatója személyesen nem tudott részt venni az ünnepségen, jókívánságait tolmácsoltuk nyugdíjasaink felé. Az igazgató úr, a polgármester úr anyagi hozzájárulása, továbbá az alapszervezet által a Nyugdíjas Alapszervezeteket Támogató alapítványi pályázaton elnyert támogatás kellő fedezetet jelentett e jeles alkalom méltó megtartásához. Horváth  Zs. Ildikó a KVGY Szakszervezeti Bizottságának elnöke egy albumban régi, gyári dolgozókat ábrázoló képekkel kedveskedett, melyen sokak ismerték fel magukat egy-egy sportnapon, május 1-i felvonuláson, vagy éppen a munkapad mellett készült képeken.

Az ünnepi taggyűlésen került átadásra az 50-60-65 éves tagoknak járó elismerés is, továbbá a 80, 85, 90 életévüket betöltő tagoknak járó emléklap és egy kis ajándék.

A Kaposvári KORONA Együttes énekes, táncos műsorával ért véget a megemlékezés, melyet vacsora és élőzene, tánc követett  A rendezvényen csaknem 120-an jelentek meg, ahol jó hangulatú, kellemes délutánt töltöttünk együtt. (Jó hírünknek köszönhetően 2 új tag felvételére és 3 fő átigazolására is sor került).

Vitkai Sándorné

Beszámoló "dióhéjban" az elmúlt 25 évről

A Somogyi Hírlap tudósítása az eseményről

20181110 4o 20181110 5n20181110 16n

 

bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP