Tiltakozunk Nyíregyházán is

2018.12.14. pénteken félpályás forgalomlassító demonstráció lesz Nyíregyházán. Tiltakozunk a ”rabszolgatörvény” néven elhíresült Munkatörvény módosítása miatt, mely a munkavállalókat fokozottan hátrányosan érinti.

Helyszín: Nyíregyháza 4.sz. fkl. Debreceni út 273 km szelvény és a 272 km szelvény között, mely Nyíregyháza irányából Debrecen irányába. A forgalom lassítását a Debreceni út 127. házszámtól a 149. házszámig tervezzük. (a be és ki, felhajtókat, járatókat szabadon hagyva az ingatlanok előtt)

A demonstráció kezdete 2018. december 14.(péntek) 12 óra, a várható befejezés 16 órakor.

Gyülekezés 12:00–12:30 között Nyíregyháza irányából Debrecen irányába a Debreceni út mellet található OMV benzinkút parkolójában lesz, a résztvevők egyénileg érkeznek gépjárművekkel, a KRESZ szabályok betartásával.

A gyűlés résztvevői nem viselhetnek védőfelszerelést, egyenruhát, vagy azzal összetéveszthető ruházatot, párt jelképeket, zászlót, erőszakot közvetítő vagy megfélemlítő jellegű félkatonai, vagy ahhoz hasonló ruházatot, továbbá arcukat nem takarhatják el. Gépjárművek megfelelő műszaki állapotban vehetnek részt a gyűlésen. Alkohol fogyasztása nem meg engedett.

Gyertek minél többen! Együtt erősebbek vagyunk! Hajrá VASAS!

bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP