Most már lépni kell

 

A magyar munkaerőpiacon még vannak tartalékok Baja Sándor, a Randstad Hungary ügyvezető igazgatója szerint. Sokszor halljuk, hogy óriási a munkaerőhiány, de Baja szerint azoknak a cégeknek nincs gondjuk, amelyek kiemelt figyelmet fordítanak a kiválasztásra és megbecsülik a dolgozóikat. A Randstad ügyvezetője szerint a fizetések nem lesznek hipp-hopp azonosak a nyugat európaival Magyarországon, de versenyképesnek kell lenniük, és a munkaerőhiányos helyzet véget vethet annak, hogy sokan "rabszolgabéren" tartják az embereket. A vállalatoknak egyre nagyobb figyelmet kell fordítaniuk a munkavállalókra: a home office és a rugalmas foglalkoztatás nem "jó fejség", hanem a cég érdeke. A sikeres cégek ezeket már meglépték.

Baja Sándor a Randstad (Fortune 500 company) cseh, magyar, román ügyvezetője 8. éve. Előtte 15 évig volt a fogyasztási cikkek piacán, különböző cégek kereskedelmi és marketing vezetője Magyaroszágon, Franciaországban. Közgazdász, angol, francia, orosz és német nyelven beszél. A portfolio. hu itt olvasható cikkében bővebben is kifejti nézeteit a magyarországi foglalkoztatási helyzettel kapcsolatban.

bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP