20 éves a Vasas Önsegélyező Pénztár

Május 9-én tartotta szokásos éves Küldöttközgyűlését a Vasas Önsegélyező Pénztár (VÖP). Az ülésen a küldöttek elfogadták a 2018. évről szóló beszámolókat és megszavazták a 3 éves pénzügyi tervet. A napirendek között szerepelt a tisztújítás is. Megválasztásra került az Igazgató tanács 5 tagja: Bogácsné Kis Katalin (Vasas Közp.) Győri Gábor (DUNAFERR), Radics Gyula (Kábelgyártók), Pálfi Gábor (DUNAFERR) és az IT elnökének Kovács Anikó (Vasas Közp.). Az Ellenörző bizottság tagjai: Adorján Erika Andrea (IBM) és Kovács Zoltán (IBM), az elnök pedig Somodiné Magyari Krisztina (Vasas Közp.) lett.

A közgyűlést követően jubileumi ünnepségre került sor a Pénztár 20 éves fennállásának alkalmából. Kovács Anikó IT elnök beszélt a Pénztár alakulásáról és az elmúlt időszakról. A jelenlévők megemlékeztek két elhunyt tisztségviselőről: Koralevicz Lajosnéról (egykori IT elnök) és Somoskövi Jánosról (egykori EB elnök). Az IT elnök megköszönte az összes eddigi tisztségviselő és a működést segítő kollégák munkáját, valamint a Vasas patronálását. Spieglné Balogh Lívia a Vasas elelnöke beszédében további támogatásukról biztosította a Pénztárat, gartulált a megválasztott tisztségviselőknek és hangsúlyozta, hogy a tagság növelése közös felelősségünk, mert ez biztosítja a VÖP hatékony működésének feltételeit. A rövid ünnepi műsor előadói: Bakos Veronika és Berta Blanka voltak. Köszönjük, hogy színvonalas előadásukkal hozzájárultak a jubileum méltó megünnepléséhez!

bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP