Suzuki vs. Vasas Szakszervezet

Hosszú postai levelezés eredményeképpen a mai napra, június 20-ára sikerült székházunkba egy találkozót megszervezni a Vasas Szakszervezeti Szövetség és a Suzuki Zrt. között. Sajnálatos módon a vállalat vezetéséből senki nem jelent meg személyesen, jogi képviselőiket küldték el. A Vasas feltett szándéka a találkozóval az volt, hogy rendezzük a kapcsolatokat, és megindulhasson végre egy érdemi párbeszéd a munkavállalók érdekében. Azonban sajnálattal vettük tudomásul, hogy a cég még mindig ott tart, hogy vitatja a szakszervezet jelenlétét, továbbra is olyan dokumentumokat kér, amelyekhez sem joga, sem köze nincsen. Minden konstruktív kezdeményezésünk, megoldási javaslatunk falakba ütközött. Így a Vasas számára továbbra is csak a jogi út marad. Természetesen, minden lehetséges eszközt megragadunk, hogy a Suzuki dolgozói megkapják azt az érdekvédelmet, amelyet a magyar jog egyértelműen biztosít számukra.
Arra kérünk mindenkit, aki támogatja az ottani dolgozók ügyét, hogy minden lehetséges csatornán terjessze az ezzel kapcsolatos híreket!

Hajrá Vasas!

bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP