A Nőbizottság szervezésében Tatabányán

Múlt pénteken a Vasas Nőbizottságának szervezésében 5 cégtől, összesen 19 tisztségviselő az Aptiv tatabányai gyáregységében működő alapszervezet meghívására látogatást tett az üzemben. A gyárvezetés nagyon alapos prezentációban mutatta be a céget és a telephelyet.
Tisztségviselőink sok hasznos információt, ötletet meríthettek a hallottakból az érdekképviseleti munkájukhoz. Egy gyárlátogatás keretében pedig megtekinthették az gyártást, a munkakörnyezetet. Záporoztak a kérdések és egy nagyon aktív és kölcsönösen informatív beszélgetés alakult ki.
Arra is volt idő és mód a szíves vendéglátás alkalmával, hogy Spieglné dr. Balogh Lívia a Vasas elnöke és Nagy Zoltán gyárigazgató megbeszélést folytassanak az alapszervezeti működés és a szakszervezet valamint a munkáltató kölcsönösen előnyös együttműködése érdekében.

bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP