Gála az Operettszínházban

 

A Budapesti Operettszínház a korábbi évek nagy sikereire való tekintettel, idén is műsorára tűzi ünnepélyes gálaműsorát november 4-én, amikor Andrew Lloyd Webber Requiem-je csendül fel a nagyszínpadon.
Azt est második felvonásban pedig musical válogatással teszik emlékezetessé a Nézők számára a náluk töltött időt. Az est során közreműködik: Fischl Mónika, Ninh Duc Hoang Long, Füredi Nikolett, Homonnay Zsolt, Nádasi Veronika, Sándor Péter, Szomor György.

Az előadás jegyeire a színház Vasas tagjaink részére 10% kedvezményt biztosít, melyet online tudnak érvényesíteni a GALA10 kóddal.

„Örök Világosság - Tisztelet az elhunytak emlékének” Gála időpontja: 2023. november 4. 19:00

A teljes műsor ITT érhető el. A kedvezmény a szabad helyek erejéig vehető igénybe!

-----

A novemberi hónapban ősbemutatóra is készül a színház, hármas szereposztással kerül színpadra az Orfeum mágusa c. nagyoperett. Az előadás főhőse Somossy Károly, a Somossy Orfeum alapítója, aki megtanította az akkori Budapestet mulatni. Az Orfeum mágusa egyszerre izgalmas történet, romantikus dráma és fergeteges komédia. Címszerepben: Dolhai Attila, Homonnay Zsolt, Nagy Lóránt

Előadás: november 17-18-19-én

Jegyek és információk a https://operett.hu/repertoar/az-orfeum-magusa linken.

bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP