IG Metall kongresszus - Frankfurt

A héten tartja kongresszusát Frankfurtban a világ legnagyobb ágazati szakszervezete, az IG Metall. Négy fő téma köré szerveződik a 4 napos vita a szakszervezet jövőjéről:

   • a mobilitás átalakulása, az elektromos vagy hidrogénhajtás előtérbe kerülése,
   • a foglalkoztatás és a jóléti állam jövője,
   • a kollektív tárgyalások és ezzel összefüggésben a határokon átívelő szolidaritás és együttműködés,
   • az IG Metall felkészítése a jelen és jövő kihívásaira.

Az eseményen a Vasast Bábel Balázs alelnök képviseli.

Az üdvözlőbeszédeket követően az elnök beszámolója következett, aki a nemzetközi szolidaritás jó példájaként emelte ki a Vasassal való eredményes kooperációt!

Az IG Metall megválasztotta első női elnökét, gratulálunk Christiane Bennernek! Személye arra is garancia, hogy a szoros kapcsolat megmarad, beszédében ő is jó példaként említette a az együttműködést a Vasassal.

Erről a partneri kapcsolatról, annak eredményeiről beszélt a Vasas alelnöke is a kongresszus keretében megrendezett panelbeszélgetésen, az Egyesült Államok, Japán, Tunézia, Kenya, valamint az industriAll Europe, Global, a globális építőipari szakszervezet és a Nemzetközi Szakszervezeti Szövetség vezetői mellett.

bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP