ÜT választás Kiskunmajsán

2023. október 25-26.-án került sor a kiskunmajsai Agrikon KAM Kft.-nél az üzemi tanács és a munkavédelmi képviselő választásokra. Két nap alatt a szavazásra jogosultak 78%-a adta le voksát. A magas részvételi aránynak köszönhetően az első fordulóban sikerült megválasztani a hét fős üzemi tanácsot, négy fő póttagot és a munkavédelmi képviselőt. Minden megválasztott üzemi tanács tag, póttag és a munkavédelmi képviselő a helyi VASAS alapszervezet delegáltja. Külön érdekesség, hogy a szavazás alatt, tagszervezés is zajlott, ami szintén jó eredménnyel zárult!

Elismerés illeti a szavazás lebonyolításában segédkező helyi VASAS alapszervezet kolléganőit, kollégáit. Szeretettel köszöntjük új VASAS tagijainkat.

Gratulálunk a megválasztott tisztségviselőknek és eredményes munkát kívánunk! A VASAS apparátust Bódiné Rigó Dóra és Bere Ferenc regionális ügyvivő képviselték a választáson.

a beszámolót készítette: Bere Ferenc

bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP