Jubileumi VÖP küldöttközgyűlés

2024. május 9.-én tartotta jubileumi ünnepséggel összekötött, tisztújító  küldöttközgyűlését a Vasas Önsegélyező Pénztár. A napirendek között szerepelt az Igazgatótanács és az Ellenőrző Bizottság valamint a könyvvizsgáló beszámolója a 2023. évi gazdálkodásról, valamint a 2024-2026. közötti időszakra szóló terv módosítása és a következő 3 éves időszak (2025-2027) pénzügyi tervének megvitatása és elfogadása és az ehhez kapcsolódó  Alapszabály módosítás. A tisztségviselők 5 évre szóló mandátuma lejárt, ezért tisztújításra is sor került. Az Igazgatótanács (IT) tagjai Bóna Erika, Dobovai Ádám, Herczeg Ádám, Radics Gyula és az IT elnöke további 1 évre Kovács Anikó. Az Ellenőrző bizottság (EB) tagjai Lakatosné Dudás Dóra és Ottucsák Péter lettek és az EB elnöke Zámbori Szabina.

Az ülés bezárása előtt az IT elnök megköszönte a pénztár leköszönő tisztségviselőinek munkáját és gartulált, sok sikert kívánt az újonnan megválasztott igazgatótanácsi és ellenőrző bizottsági tagoknak. Kérte a küldötteket, hogy segítsék a tagszervezést, hogy a Pénztár a továbbiakban is megőrízhesse stabil pénzügyi helyzetét és minél több Vasas tagnak tudjunk segítséget nyújtani. A hivatalos részt követően Kovács Anikó IT elnök és Bábel Balázs a Vasas alelnöke mondtak beszédet, majd egy ünnepi vers elhangzását követően a 25. éves jubileumra készült torta került szétosztásra. Az esemény, közös ebéddel zárult.

bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP