IGM - Vasas együttműködés

A német IG Metall és a Vasas Szaksezrvezeti Szövetség partneri kapcsolatának kiterjesztéseként ma üléseztek a két szervezet munkatársai. A találkozó célja, hogy a Vasasok betekintést kapjanak az IGM munkájába, bővítsék ismereteiket a kampánytervezés és végrehajtás kapcsán. Az eseményen jelen volt egyik részről Micheael Lichel a TPI Győr Nonprofit Kft. ügyvezetője és Jörg Weigand az IG Metall kampányokért felelős szakértője, másrészről pedig Spieglné Balogh Lívia és László Zoltán alelnökök, Szőke Zoltán szakértő, valamint a Vasas tájékoztatási projektért felelős bizottsági tagok (Guzslován Gábor, Virágos Ádám, Rácz Ferenc és Kovács Anikó). A jelenlévők a német kollégák előadásai után megbeszélték az elhangzottakat, megvitatták mindkét szervezet eddigi tapasztalatait a témában, majd megállapodtak abban, hogy cselekvési tervet dolgoznak ki és közös kampány(oka)t szerveznek.

Köszönet az IG Metall vezetőségének és a német kollégáknak a tartalmas programért és a közös kampány megvalósításának lehetőségéért! Együtt erősebbek vagyunk!

bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP