Udovenkó Ruszlán emlékére (temetés időpontja)

Udovenkó Ruszlán (1968 - 2017) 

Ruszlán 1997-ben kezdett dolgozni a Flextronics International zalaegerszegi gyárában, ahol 2005 óta végzett érdekképviseleti munkát. 10 éve Bizalmi Testületünk tagja és 4 éve lett titkár helyettes, majd kíváló munkájának köszönhetően az Üzemi Tanács elnökének és FEB tagnak is megválasztották! Munkájának elismeréseként 2015-ben a Vasas Szakszervezeti Szövetség Teszársz Károly elismerő oklevél kitüntetésben részesítette.

Ő az volt aki nem ismert lehetetlent, elvesztett ügyet ha kellett késő este de hajnalban is a gyárban volt! Nevéhez híven oroszlánként küzdött az igazáért! Munkavállalóinknak, a Vasas szakszervezeti tagjainknak odaadó munkájával mindenkor segített! Nyugodtan mondhatom, hogy életét áldozta az érdekképviselet oltárán, fáradt szíve 2017. június 12-én örökre megpihent, már nem harcol tovább!

A szakszervezeti mozgalom egy nagy alakját, harcosát veszítette el, nagy űrt hagyva maga után! Kedves Ruszlán, Szaktársam, Barátom a szívünkben örökké élsz, mert csak az hal meg igazán akit elfelejtenek!

Kocsi Tamás (a Vasas zalaegerszegi Flextronics alapszervezetének titkára)

Most érkezett a hír a temetésről: Ruszlántól június 23-án, pénteken fél 2-kor vesznek végső búcsút Zalaegerszegen a Göcsej úti temetőben.

Nyugodjon békében! Emlékét őrizzük!

bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP