több szabadság = hosszabb élet

Augusztus 4-én aláírásgyűjtés kezdődik annak a népszavazásnak a támogatására, melyet Bíró Zoltán (egy munkavállaló) nyújtott be, a következő kérdéssel: Egyetért-e Ön azzal, hogy december 24-e munkaszüneti nap legyen?

Egyetértünk! Legyen december 24-e munkaszüneti nap!

Ehhez legalább 200 ezer támogató aláírás szükséges. A rendelkezésre álló idő: 120 nap. Az aláírásgyűjtést a Vasas Szakszervezeti Szövetség minden erejével támogatja. Számítunk Rátok is! Várjuk azon alapszervezetek jelentkezését, akik az akcióban aktívan részt kívánnak venni! Jelentkezéseteket a laszlo.z@vasasok.hu email címre küldjétek. Az üzenet tárgy rovatában kérjük feltüntetni: dec 24. Minden jelentkező szervezettel felvesszük a kapcsolatot és részletes információt adunk a szigorú szabályokról, hogy minden begyűjtött aláírás érvényes lehessen. A kitöltési útmutató innen tölthető le.

A honlapunkon és facebook oldalunkon heti rendszerességgel tájékoztatunk benneteket az eseményekről. És ha kapunk tőletek élménybeszámolókat, véleményeket, fotókat, azokat is közzétesszük.

Az aláírásgyűjéshez kapcsolódó videót megtekinthetitek az alábbi linken:  https://www.facebook.com/vasasok/videos/495478154119972/

 

Egyetértünk! Lehessenek együtt a családok december 24-én!

HAJRÁ VASAS!

bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP