Kidobták a dolgozók képviselőjét - példátlan arrogancia!

A parlamentben meg sem hallgatták Kordás Lászlót, aki véleményezte volna a kormány cafeteriaelemeket sújtó adócsomagját, de nem engedték be a törvényalkotási bizottság ülésére. A Magyar Szakszervezeti Szövetség (MaSZSZ) elnöke a bizottság előtt mondta volna el, hogy miért látja veszélyesnek a cafeteriaelemekre kirótt, megemelt adót. A kormánypárti többség viszont nem szavazta meg, hogy a szakszervezeti vezető is szót kapjon az ülésen. Kordás nem csak a MaSZSZ, hanem az ország többi szakszervezeti konföderációjának közös álláspontját szerette volna tolmácsolni - sikertelenül. „Támogattak minket a munkáltatók és az országos közszolgálati érdekegyeztetésen az önkormányzat is mellénk állt, csak a kormány nem segít” - mondta az elnök a sajtótájékoztatón.

Elfogadhatatlan, hogy meg sem hallgatják a több millió magyar dolgozót képviselő szakszervezetek véleményét! Azt üzenték ezzel: Fogd be és dolgozz! Bármit megtehetnek? Hagyjuk?

bakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpgbakony.jpgcib.jpgcontessa_vasas.jpgcorvin_logo.jpggosztolavasas.jpghoteleuropa.jpgpraktikervasas.jpgvodafone.jpg
TOP